“Καμπάνα” 30.000 ευρώ σε άνδρα που έλουσε με πετρέλαιο σκυλάκι

Διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, επέβαλε η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας σε 62χρονο ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες γειτόνων, περιέλουσε με πετρέλαιο ένα σκυλάκι και το έδεσε με αλυσίδα σε κολόνα της ΔΕΗ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το έκανε προκειμένου «να του πέσουν οι ψύλλοι», όμως τα ακραία και επικίνδυνα σημάδια αδιαθεσίας που εκδήλωσε το σκυλί λόγω της ζέστης και του πετρελαίου στο σώμα του δεν έπεισαν όσους μεσολάβησαν για τη διάσωσή του.

Το ηλικίας περίπου 6 ετών σκυλί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήταν δεσποζόμενος σκύλος συντροφιάς συγγενούς του 62χρονου που ανέλαβε και τη «φροντίδα» του.

Ευτυχώς το σκυλάκι χάρη στην φροντίδα που έλαβε «καθαρίστηκε από το πετρέλαιο και είναι καλά στην υγεία του», σύμφωνα με τον κτηνίατρο που το ανέλαβε. Έπειτα από άμεση κινητοποίηση φιλόζωων στο διαδίκτυο, ήδη υιοθετήθηκε.

Ο 62χρονος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο αυτόφωρου και αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι της Εισαγγελέως, ενώ το σκυλί έπειτα από άμεση κινητοποίηση φιλόζωων στο διαδίκτυο ήδη υιοθετήθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί