Το προσωπικό έκανε τις στάσεις του λεωφορείου… σας καινούργιες!

Στο πλαίσιο του πολύπλευρου πλάνου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με συνέπεια εδώ και χρόνια το ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, συντόνισε μια εκτεταμένη επιχείρηση εξωραϊσμού των στάσεων του υπεραστικού ΚΤΕΛ, που βρίσκονται στο ύψος του Φόδελε.

Ειδικότερα, το προσωπικό του ξενοδοχείου καθάρισε τον χώρο γύρω από τις στάσεις από σκουπίδια και χόρτα, έβαψε το δάπεδο και τα στέγαστρα των στάσεων και γενικά καλλώπισε τους χώρους. Βασικός σκοπός της δράσης, ήταν να αναβαθμιστεί η εικόνα της περιοχής απέναντι στους πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες που χρησιμοποιούν λεωφορεία στις μετακινήσεις τους και να βελτιωθούν οι συγκεκριμένες υποδομές.

«Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε έτσι ώστε οι επισκέπτες του τόπου μας, Έλληνες και ξένοι, να απολαμβάνουν στο μέγιστο τη διαμονή τους στην Κρήτη και την μοναδική στον κόσμο Κρητική φιλοξενία. Κι εμείς ως Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, ανέκαθεν βρισκόμασταν δίπλα στην τοπική κοινωνία, ανταποδίδοντας με κάθε διαθέσιμο τρόπο την αγάπη, την αποδοχή και την υποστήριξη που λαμβάνουμε από αυτήν» τονίζει η Διοίκηση του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort σε σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί