Νεκρός 68χρονος μετά από καυγά με Ιταλούς τουρίστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν άμεσα από το νησί με αεροπλάνο, ωστόσο η αστυνομία τούς συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου για τον άδικο χαμό ενός 68χρονου κατοίκου του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, o άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διακομίστηκε εσπευσμένα μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι το μεσημέρι της Κυριακής. Το τραύμα προκλήθηκε ύστερα από διαπληκτισμό του με Ιταλούς τουρίστες, στη Νάουσα της Πάρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος τούς έκανε την παρατήρηση γιατί πέρασαν με το αμάξι και σήκωσαν… σκόνη. Τότε οι δύο Ιταλοί, ηλικίας 42 και 44 ετών, βγήκαν από το αμάξι και στράφηκαν με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ένας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος να χτυπήσει σοβαρά. Οι δυνάμεις του, τον πρόδωσαν και κατέληξε σήμερα το πρωί σκορπώντας σε πένθος ένα ολόκληρο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν άμεσα από το νησί με αεροπλάνο ώστε να διαφύγουν στην Ιταλία, ωστόσο η αστυνομία δεν είχε πει το τελευταίο λόγο και τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η σχετική ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών αναφέρει:

«Την 26-08-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 44 ετών κατηγορούμενοι για θανάσιμο τραυματισμό 68χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα οι δράστες το μεσημέρι της ιδίας ημέρας σε χωριό της Πάρου συνεπλάκησαν με τον 68χρονο, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά και διεκομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου κατέληξε.

Οι κατηγορούμενοι μετά την πράξη τους αποχώρησαν από το νησί αεροπορικώς και εντοπίσθηκαν στον Αερολιμένα Αθηνών όπου και συνελήφθησαν. Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.Ι

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί