Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Μαραθώνα – Ψινάκης: Δεν παραιτούμαι!

Συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα παρουσία του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη, για την ψήφιση του ποσού των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ προς τους πυρόπληκτους.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με σχεδόν 50 λεπτά καθυστέρηση, ενώ πριν ξεκινήσει η διαδικασία κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή.

Ωστόσο σημειώνεται ότι παραλίγο να μην υπάρξει απαρτία, κάτι που σχολίασε ο δήμαρχος Μαραθώνα, καθώς στην προηγούμενη συνεδρίαση, με θέμα την παραίτηση του Ηλία Ψινάκη, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος ώστε να περάσει το ψήφισμα.

«Να παραιτηθώ από τι; Μόνο ένας ένοχος ή δειλός θα μπορούσε να παραιτηθεί; Δεν παραιτούμαι. Πρέπει να σηκώσουμε αυτό το βάρος και να ξανακάνουμε τον Μαραθώνα αυτό που ήταν» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση, όταν ο δήμαρχος τελείωσε την ομιλία του και έκατσε δίπλα στους πυρόπληκτους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.

Τότε μέλη της αντιπολίτευσης είπαν ότι πρέπει να ακουστούν και οι δικές τους απόψεις ενώ ο Ψινάκης ζήτησε να επιταχυνθεί η διαδικασία ώστε να φύγει νωρίτερα ο κόσμος και να μιλήσουν μετά οι υπόλοιποι για τα θέματα που επιθυμούν.

in.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί