Σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία σήμερα στην Λότζια

Θέματα πολιτικής προστασίας απασχόλησαν την σύσκεψη που συγκάλεσε, σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου, στην Λότζια ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός.

Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα του του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετείχαν ο νέος αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης, οι αντιδήμαρχοι Στέλα Αρχοντάκη και Πέτρος Ινιωτάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα πρασίνου Νίκος Φακουρέλης, πρόεδροι τοπικών διαμερισμάτων καθώς και το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων της πόλης.

Επίσης εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων αλλά και εκπρόσωποι υπηρεσιών συμμετείχαν προκειμένου να συζητήσουν θέματα σχετικά με την πολιτική προστασία, την οργάνωση και τον συντονισμό των υπηρεσιών σε μία κατάσταση κρίσεως.

Η συζήτηση, τέλος, επικεντρώθηκε σε θέματα της Αντιπυρικής περιόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται στα τέλη Οκτωβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί