Κρήτη: Φύτευε κάνναβη στο σπίτι και την στάνη του

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου Έλληνας,  κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο  στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερατο πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε χώρους της οικίας  και του ποιμνιοστασίου που χρησιμοποιεί ο άνδρας, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 635 γραμμάρια κάνναβης, δέκα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς ύψους έως 1,5 μέτρου και δύο μαχαίρια.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί