Επιμένει στα ρατσιστικά σχόλια εναντίον Κουρουμπλή ο Γρηγοράκος – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις του για τον υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή, ότι είναι ακατάλληλος για αυτοψία στον Σατωρικό λόγω των προβλημάτων όρασης, υπερασπίστηκε ο βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος .

«Θεωρούν δυστυχία την αριστεία» είπε ο βουλευτής μιλώντας στον ραδιοσταθμό 24/7. «Θεωρούν ότι πρέπει να στείλουν έναν υπουργό που δεν βλέπει να κάνει αυτοψία. Θα βάλουμε έναν γιατρό που δεν είναι χειρουργός να χειρουργήσει; Δεν δέχομαι να αμφισβητούν την ευαισθησία μου. Θεωρώ άστοχες τις επικρίσεις που δέχθηκα. Πρέπει να έχουν ορισμένα προσόντα αυτοί που αναλαμβάνουν υπουργικά καθήκοντα. Δεν μπορεί να τα αναλαμβάνει κάποιος που δεν έχει γνώση του αντικειμένου ή δεν μπορεί να ασκήσει επιτυχώς τα καθήκοντά του. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε όλοι μας να τα κάνουμε. Δεν είναι μια κανονική κυβέρνηση αυτή, αυτό ήθελα να τονίσω».

Σφοδρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «με τις σημερινές δηλώσεις του στον ρ/σ 247 ο κ. Γρηγοράκος επαναλαμβάνει τα προσβλητικά και ρατσιστικά του σχόλια, όχι μόνο εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλή, αλλά και εναντίον του συνόλου των ΑμεΑ».

«Τόσος είναι ο κ. Γρηγοράκος, τέτοια λέει», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «αλγεινή εντύπωση, όμως, προκαλεί η αφωνία της κ. Φ. Γεννηματά, η οποία, παρά τις αντιδράσεις φορέων και οργανώσεων, εδώ και μέρες σιωπά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί