Ξυλοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Μυκόνου

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχος της Μυκόνου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άτομα.

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου ξυλοκοπήθηκε άγρια και η Μύκονος παρακολουθεί τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της μαφιόζικης επίθεσης. Στόχος λοιπόν, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχος του νησιού. Άγνωστοι του επιτέθηκαν περίπου στις 03.00 χθες τα ξημερώματα (21-08-2018) στην Αλευκάντρα Μυκόνου και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου χρειάστηκε να κάνει ράμματα μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο που πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, οι δράστες τον πλησίασαν έξω από πασίγνωστο μπαρ που βρισκόταν και του επιτέθηκαν πισώπλατα. «Δεν πρόλαβα να τους δω» είπε στους αστυνομικούς λίγο πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Οι δράστες τον έριξαν κάτω και του βούτηξαν το πορτοφόλι. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν και οι τραπεζικές κάρτες του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.

Το κινητό τηλέφωνο που του άρπαξαν βρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο κύριος Ατζαμόγλου είναι αρκετά καυστικός σε θέματα που απασχολούν το νησί της Μυκόνου ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με το καλό προφίλ της Μυκόνου. Δεν αποκλείεται λοιπόν να πείραξε κάποιους και να προσπάθησαν να του κλείσουν το στόμα.

cyclades24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί