Έγινε κι αυτό στο Ηράκλειο: «Σήκωσαν» σπίτι και αποθήκευσαν τα κλοπιμαία σε χώρο του ΤΟΕΒ!

«Σήκωσαν» ολόκληρο σπίτι πριν αρκετό καιρό και αποθήκευσαν τα κλοπιμαία σε σπιτάκι ιδιοκτησίας του ΤΟΕΒ Γ΄ Ζώνης Μεσαράς!

Η αποκάλυψη έγινε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός υπαλλήλου του ΤΟΕΒ, που έβγαλε «λαβράκι». Όπως λέει μιλώντας στο mesaralive.gr ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Γιώργος Βασιλάκης, πρόκειται για ένα σπιτάκι γεώτρησης στην περιοχή Λίσματα , η οποία έχει εγκαταλειφθεί εδώ και είκοσι χρόνια αφού δεν είχε νερό.

Το σπιτάκι όμως υπήρχε, άδειο μεν, κλειδωμένο δε με λουκέτο!

Περνώντας χθες ο υπάλληλος του ΤΟΕΒ, παρατήρησε ότι το λουκέτο που υπήρχε στο σπιτάκι ήταν διαφορετικό από αυτό που είχε τοποθετήσει ο Οργανισμός και κοιτάζοντας από το παράθυρο, είδε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος πράγματα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, αφού όπως λέει ο Πρόεδρος «από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι πρόκειται για κλοπιμαία… Ενημερώσαμε την Αστυνομία αμέσως…. Η υποψία επαληθεύτηκε αφού βρήκαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια μέχρι και πιάτα και πιρούνια …. Τρία φορτηγάκια του ΤΟΕΒ γέμισαν με πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία» είπε ο κ. Βασιλάκης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τα κλοπιμαία είναι ιδιοκτησίας ενός Μεσαρίτη…

Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη πριν αρκετό καιρό, όταν  οι δράστες εκμεταλευόμενοι την ολιγοήμερη απουσία του ιδιοκτήτη είχαν μπει μέσα στο σπίτι του ανθρώπου το οποίο μάλιστα ήταν καινούργιο και το είχαν «γδύσει» στην κυριολεξία….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί