Κρήτη: Υπάνθρωπος σκότωσε τέσσερα σκυλιά φιλόζωης επιστήμονα

Η απώλεια ενός κατοικίδιου που έχεις μεγαλώσει, το έχεις σώσει από το θάνατο, το έχεις αναστήσει και εντάξει στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου είναι σίγουρα πολύ ψυχοφθόρο.

Όταν πρόκειται για τα τέσσερα σκυλιά σου, τα δυο εδώ και χρόνια η οικογένειά σου τότε πρόκειται πραγματικά για απερίγραπτο συναίσθημα πόνου.

Το πένθος όμως στην προκειμένη περίπτωση που καταγγέλεται συνοδεύεται από τεράστια οργή, αποτροπιασμό και επιτακτικό αίτημα τιμωρίας του δράστη Ένας πολίτης… όχι αυτό είναι σοβαρό ουσιαστικό.

Ένας κάτοικος, ένας…

Ένας προφανώς σοβαρά διαταραγμένος κάτοικος της πόλης του Ρεθύμνου δηλητηρίασε τα σκυλιά γιατρού, της οποίας τα φιλόζωα αισθήματα ήταν φαίνεται …ενοχλητικά για τη διαταραχή του. Τα σκυλιά που έφαγαν από το δηλητηριώδες γεύμα που είχε ετοιμάσει ο εν λόγω τύπος, βρήκαν μαρτυρικό θάνατο.

Η ευαίσθητη επιστήμονας είχε δυο σκυλιά ράτσας μπιγκλ 6 ετών που τα είχε σώσει από τα σκουπίδια και που ήταν κυριολεκτικά η οικογένειά της.
Είχε επίσης σώσει και θεραπεύσει μια σκυλίτσα λύκαινα και άλλο ένα αδέσποτο.
Σε συνεργασία με τη φιλοζωική τα εμβολίασε, τα στείρωσε και τα φιλοξενούσε.

Ο λόγος για τη γιατρό Δήμητρα Κορακάκη που με τη βοήθεια του γείτονα της Μανόλη Σιγανού τάιζαν τα δυο σκυλιά που είχαν σωθεί δίνοντάς τους μια θέση στη ζωή.

Ο άνδρας που φέρεται να θανάτωσε τα σκυλιά σαφέστατα θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να συνυπάρχει με άλλα πλάσματα, πιθανότατα ήθελε να δείξει τη δύναμη του εκεί που μόνο χάδια και αγάπη είχαν μάθει να δέχονται… στα αθώα κατοικίδια.

Τα όποια ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο διαταραγμένος δεν μας ενδιαφέρουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εφαρμοστούν οι Νόμοι που ισχύουν σε όλα τα πολιτισμένα Κράτη του κόσμου και να τιμωρηθεί υποδειγματικά.

Περιμένουμε από την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να πράξουν τα δέοντα.
Και μην ξεχνάμε. Το πρώτο βήμα ενός διαταραγμένου ατόμου που αναπτύσσει εγκληματική συμπεριφορά είναι η κακοποίηση ζώων.

(Το περιστατικό που καταγγέλεται συνέβη στις 2 τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου και σύμφωνα με τους περίοικους από το δηλητήριο σίγουρα έφαγαν και γάτες στην περιοχή, ενώ το εισέπνευσαν και παιδιά που έπαιζαν στη γειτονιά).

goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί