Καθαρισμός του αερολιμένα «Νίκος Καζαντζάκης»

Μια ακόμα επιχείρηση καθαρισμού των χώρων του αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με το υπερσύγχρονο σάρωθρο που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε, με τη συνεργασία και της διοίκησης του αεροδρομίου, την Πέμπτη 16 Αυγούστου.

Το νέο σάρωθρο οδοκαθαρισμού της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καθάρισε τον χώρο έξω από τα κτίρια των αφίξεων και των αναχωρήσεων, τα πεζοδρόμια, τα ρείθρα και τους γύρω δρόμους που οδηγούν στο αεροδρόμιο, βελτιώνοντας την εικόνα της σημαντικότερης πύλης εισόδου και εξόδου της Κρήτης.

Με αφορμή την επιχείρηση, ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης μαζί με τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλιάκα και στελέχη του αερολιμένα συζήτησαν για την συνεργασία των δυο φορέων, με στόχο την διατήρηση των χώρων του αεροδρομίου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κάτι που για να επιτευχθεί απαιτεί συνεχή και έντονη προσπάθεια, δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο, εξυπηρετούνται καθημερινά περίπου 55.000 επισκέπτες!

Συζητήθηκαν επίσης τα θετικά αποτελέσματα μιας ακόμα συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου και του Αερολιμένα που βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτής στο πρόγραμμα «μεγάλων παραγωγών», το οποίο υλοποιεί η δημοτική αρχή, και αφορά στην διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή σε χώρους που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό ατόμων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί