Ο Κωνσταντίνος Ζούλας έπαψε μόλις από χθες να δηλώνει δημοσιογράφος (Φωτο)

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας εγκάλεσε δημόσια, από το twitter, τη Ράνια Σβίγγου με αφορμή την τοποθέτησή της για τη χυδαία «γαλάζια» επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός.

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει ότι ανέλαβε αυτή τη θέση επειδή θέλει να λέει αργότερα ότι «σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη χώρα έκανα ό,τι μπορούσα για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που είχε η Ελλάδα από τη Μεταπολίτευση και μετά», επικαλέστηκε το άρθρο 5 του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, για ν’ αποδείξει ότι δεν μπορεί ο κ. Καρτερός ν’ αρθογραφεί.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε ότι ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι το εν λόγω άρθρο δεν απαγορεύει την αρθρογραφία, αλλά το επικαλείται για προπαγανδιστικούς λόγους.

Και κάπου εδώ όλα τα παραπάνω αρχίζουν ν’ αποκτούν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Γιατί; Διότι ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν δηλώνει, λέει, δημοσιογράφος από τότε που ανέλαβε την παραπάνω θέση στην Πειραιώς.

Οι φωτογραφίες, όμως, που «ανέβασε» ο μέχρι πρότινος ειδικός σύμβουλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, Γιώργος Χριστοφορίδης, τον διαψεύδουν με τον χειρότερο τρόπο. Ο κ. Ζούλας, όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες, δήλωνε μέχρι και την ώρα που διασταύρωσε τα «ξίφη» του με τη Ράνια Σβίγγου δημοσιογράφος στο βιογραφικό του στο twitter. Αμέσως μετά όμως κι αφού έγραψε ότι ο ίδιος δεν δηλώνει δημοσιογράφος από τότε που ανέλαβε ως επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ , δηλαδή τον Οκτώβρη του 2017, το «κατέβασε» για ευνόητους και επικοινωνιακούς λόγους.

altsantiri.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί