Κρήτη: Χειροπέδες σε 32χρονο με πάνω από 100 γρ. ηρωίνης

Συνελήφθη χθες μετά τα μεσάνυχτα στην Ιεράπετρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου,το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας ένας αλλοδαπός ηλικίας 32 ετών κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών,  χθες μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς των Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αλλοδαπός, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ προερχόμενα από παράνομες πράξεις και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου .

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί