Προς αναβολή η κλήρωση του πρωταθλήματος

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ενώ όλα έδειχναν ότι θα έχουμε την επικύρωση της προκήρυξης και εν συνεχεία την κλήρωση του πρωταθλήματος, το απαραίτητο έγγραφο από την ΕΡΤ δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Super League με αποτέλεσμα να πηγαίνει για αναβολή η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και να πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα (13/8).

Οι φόβοι των εκπροσώπων κατά την είσοδό τους στα γραφεία της Super League φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθούν. Από την ΕΡΤ δεν έχει φτάσει ακόμη το έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι «7» και στη συνέχεια να επικυρωθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, ώστε να έχουμε κλήρωση και σέντρα στις 25/8.

Ετσι, χωρίς ακόμη να είναι κάτι δεδομένο, έχουμε αναμονή του εν λόγω εγγράφου. Πάντως, σύμφωνα με διαρροές θα είναι έκπληξη αν τελικά προχωρήσει κανονικά η διαδικασία σήμερα.

Ο λόγος που δεν έχει φτάσει το εν λόγω έγγραφο είναι ότι αργεί ο νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ. Το θέμα θεωρείται διαδικαστικό και όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή για το αν τελικά θα προχωρήσει σήμερα η διαδικασία. Διαφορετικά, το θέμα θα πάει για την ερχόμενη Δευτέρα (13/9).

Πάντως είναι ένα ακόμα περιστατικό της τραγικής ελληνικής πραγματικότητας. Παρότι όλοι ήξεραν ότι σήμερα θα γίνει η συνέλευση και η κλήρωση του πρωταθλήματος, κάποιος δεν ήταν έτοιμος, ενδεικτικό της προχειρότητας με την οποία λειτουργούν!

gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί