Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, όταν ένας άντρας , αγνώστων στοιχείων και χωρίς σχετική άδεια φέρεται να προσπέρασε την ασφάλεια στον τερματικό σταθμό 1 και να εξαφανίστηκε. Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση.

Δείτε: Μερική εκκένωση του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης

Τμήματα του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης εκκενώθηκαν και η επιβίβαση διακόπηκε σε ορισμένες περιοχές του, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή αστυνομία.

«Τουλάχιστον ένα πρόσωπο εισήλθε στη ζώνη ασφαλείας χωρίς να έχει τη σχετική άδεια» δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, ο κύριος κόμβος της οποίας βρίσκεται στη Φρανκφούρτη, ανέφερε μέσω του Twitter πως η επιβίβαση διακόπηκε στα επίπεδα Α και Ζ του Τέρμιναλ 1 του αεροδρομίου.

Κανονικά η λειτουργία του αεροδρομίου

Με ανάρτησή του στο Twitter, το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης γνωστοποιεί πως οι έρευνες των αρχών ολοκληρώθηκαν και ήρθη ο αποκλεισμός τμημάτων του αεροδρομίου.

«Ευχαριστούμε όλους τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου για την κατανόηση και την πειθαρχημένη συμπεριφορά τους» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

 

in.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί