Κρήτη: Τραγική ειρωνία για τον άτυχο νεαρό – Λίγες μέρες πριν φωτογραφήθηκε στην παραλία που θα άφηνε την τελευταία του πνοή…

Μοιάζει πραγματικά με μια τραγική σύμπτωση, σαν κάτι να τον «τραβούσε» στο συγκεκριμένο σημείο ως μαγνήτης. Κι όμως, το μέρος που μάλλον έδειχνε πως αγαπούσε, αποδείχθηκε για το μικρό αγόρι από την Αλβανία, μοιραίο.

Η φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, δείχνει το άτυχο αγόρι, να ποζάρει με φόντο τα απόκρημνα Σεϊτάν Λιμάνια, μαρτυρώντας την αγάπη του για το συγκεκριμένο μέρος. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 18 του περασμένου Ιουλίου.

Κανείς τότε δεν μπορούσε να σκεφτεί, την πορεία που θα έπαιρναν τα πράγματα λίγες εβδομάδες αργότερα. Τα Σεϊτάν λιμάνια, έγιναν τελικά το σημείο που γράφτηκε η τραγωδία, με πρωταγωνιστή το ανήλικο αγόρι. Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, επιχείρησε τη μοιραία βουτιά, η οποία τελικά του στοίχισε την ίδια του ζωή. Τραγική σύμπτωση…; Ακριβώς στο σημείο, που ανέμελα, πόζαρε πριν από λίγες ημέρες, γεμάτος μ’ ένα χαμόγελο, που φώτιζε ολόκληρο το πρόσωπο του, άφησε και την τελευταία του πνοή.

Δείτε: Τραγωδία στην Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο νεαρός που έπεσε στα βράχια (Βίντεο & φωτο)

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτό το παιδί, που δεν πρόλαβε να ζήσει σχεδόν τίποτα και πέταξε σαν άγγελος για τον ουρανό…

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί