Επιχειρηματικότητα γένους θηλυκού στο Επιμελητήριο Χανίων

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου (www.ebeh.gr) σε συνεργασία με το Bizrupt (bizrupt.gr) και το Επιμελητήριο Χανίων (chania-cci.gr), στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CrossEUWBA, διοργανώνει το open day “Women in Business, την Τετάρτη 08 Αυγούστου, στις 18:00 στο Επιμελητήριο Χανίων.

Πρόκειται για ένα απόγευμα αφιερωμένο στις γυναίκες που επιχειρούν. Τέσσερις ομιλήτριες, τέσσερις γυναίκες που συμβάλλουν, η κάθε μία με τον τρόπο της, στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, θα μοιραστούν με το κοινό όλες εκείνες τις αλήθειες που κάνουν έναν επιχειρηματία να ξεχωρίζει, ανεξάρτητα από το φύλο του!

Την τετράδα των ομιλητριών απαρτίζουν οι κυρίες:

  • Αλεξάνδρα Χολή, Partner της Metavallon VC (metavallon.vc)
  • Εύα Παγκάλου, Οικονομολόγος, Μέντορας & Business Coach, Co-Founder Smart Business Consulting (smartconsulting.gr)
  • Στέλλα Κάσδαγλη, Co-Founder Women On Top (womenontop.gr), και
  • Χάρις Κοκκιάδη, Ambassador of Buzz & Speakers Coaching του Bizrupt (bizrupt.gr)

Σκοπός του “Women in Business” είναι να δοθούν απαντήσεις, αλλά και ώθηση σε κάθε γυναίκα που διστάζει να πάρει το ρίσκο του επιχειρείν. Θα αποτελέσει μία ευκαιρία δικτύωσης και ενδυνάμωσης του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Κρήτη. Ενώ, παράλληλα θα υπάρξουν ευκαιρίες αποκόμισης συμβουλευτικής και αξιοποίησης των δυνατοτήτων χρηματοδότησης που αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά.

Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που είτε είναι ένα βήμα πριν την έναρξη της δικής της επιχείρησης, είτε δραστηριοποιείται ήδη επιχειρηματικά. Σε κάθε γυναίκα που η ιδέα της ή η επιχείρηση της καινοτομεί στον δικό της τομέα και αναζητά εργαλεία ανάπτυξης, συμβουλές, υποστήριξη, δικτύωση ή χρηματοδότηση. Απευθύνεται, όμως, και σε κάθε επιχειρηματία που θέλει να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός υγιούς και αειφόρου οικοσυστήματος.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CrossEUWBA καλείται να υλοποιήσει δράσεις ανά την Ελλάδα με περιεχόμενο την προώθηση και υποστήριξη την Νεανικής και Γυναικείας Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, το “Women in Business” θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο κτίριο του Επιμελητηρίου Χανίων (Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου 1), την Τετάρτη 08 Αυγούστου στις 18:00. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή δωρεάν εδώ:

https://www.eventbrite.com/e/womeninbusinesstickets-48573040271

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CrossEUWBA θα βρείτε εδώ:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί