Δύο συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 39χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 18χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

 

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, η αλλοδαπή, συνοδευόμενη από τον 39χρονο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών  Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων  πρόεκυψε ότι ο 39χρονος προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην 18χρονη, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα και συνελήφθησαν.

 

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

 

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί