Ο γιος του Τραμπ παρομοιάζει τους Δημοκρατικούς με τους Ναζί

Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δήλωσε ότι η πλατφόρμα του Δημοκρατικού Κόμματος, είναι όμοια με αυτή του κόμματος των Ναζί στην Γερμανία, στην διάρκεια των αρχών της δεκαετίας του ‘30, υποστηρίζοντας ότι τα μαθήματα ιστορίας είναι προκατειλημμένα κατά των συντηρητικών.

Σε βίντεο που παρουσιάστηκε χθες από το ειδησεογραφικό δίκτυο (One America News Network) o Τζακ Ποσόβιετς, υποστηρικτής των συντηρητικών στο διαδίκτυο, μίλησε με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Ο Τραμπ Τζούνιορ από την πλευρά του, συνέκρινε το σημερινό Δημοκρατικό Κόμμα με τους Ναζί, ενώ μίλησε υποτιμητικά για τον τρόπο που διδάσκεται η ιστορία από τους ακαδημαϊκούς.

“ Ακούω την αριστερά να μιλάει για όλα αυτά τα πράγματα, τον φασισμό, το ναζισμό που υπάρχουν στην δεξιά. Όταν όμως κοιτάς στην πραγματική ιστορία για το πως εξελίχθηκαν αυτά τα πράγματα κι όταν κοιτάς σε αυτήν την πλατφόρμα σε αντιπαράθεση με την πλατφόρμα της μοντέρνας αριστεράς, τότε, λες, για περίμενε ένα λεπτό, αυτές οι δύο μοιάζουν ουσιαστικά παρά πολύ και ειλικρινά σε αντίθεση με την δεξιά,” είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ Τζούνιορ.

Στην συνέχεια, ο ίδιος, υποστήριξε ότι οι ακαδημαϊκοί έχουν επηρεαστεί από τις θέσεις της αριστεράς. “ Βλέπετε την πλατφόρμα των Ναζί στην δεκαετία του ‘30 και σε αυτό που παρουσίασαν τότε και κοιτάτε σε αυτήν την πλατφόρμα σε σύγκριση με την σημερινή πλατφόρμα της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και τότε, λέτε, αυτά τα δύο μοιάζουν τόσο πολύ και σε τέτοιο βαθμό, που είναι τρομακτικό,” τόνισε ο ίδιος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί