Με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης επισκέφτηκε σήμερα 3 Αυγούστου 2018 ο Ευρωβουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας Μανόλης Κεφαλογιάννης.

 

Στη συνάντηση, η Συντονίστρια ενημέρωσε για τους τομείς αρμοδιότητας και τα ζητήματα που αποτελούν βασικές προτεραιότητες του φορέα και σχετίζονται με την ανάπτυξη (χωροταξικά , περιβαλλοντικά, πολιτικής προστασίας, κλπ) της Κρήτης αλλά και γενικότερα θέματα δημόσιας διοίκησης καθώς επίσης και θέματα σχετικά με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την προοπτική συνεργασίας με ευρωπαϊκούς φορείς.

 

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αφού ευχαρίστησε τη Μαρία Κοζυράκη για τη συνάντηση και την ενημέρωση, σημείωσε την ανάγκη άμεσης υλοποίησης όλων των μεγάλων έργων υποδομής που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της Κρήτης και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών του νησιού. Ενημέρωσε, επίσης, ότι από την πλευρά του θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε πρωτοβουλία για συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς φορείς που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Κάτι που τόνισε τις προηγούμενες μέρες και στις συναντήσεις του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Δήμαρχο Ηρακλείου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί