Την 441 Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού επισκέφθηκε ο Φ. Κουβέλης

Στις ενέργειες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, για την αναβάθμιση της 441 Αποθήκης Βάσεως Υγειονομικού Υλικού (ΑΒΥΥ), «η οποία θα οδηγήσει σταδιακά σε αύξηση της αποδοτικότητας και στην παραγωγή νέων φαρμακευτικών προϊόντων, με αποτέλεσμα την οικονομία κλίμακας και την υψηλή μελλοντική ανταποδοτικότητα» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στη συγκεκριμένη μονάδα.

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης εξήρε την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων προς το κοινωνικό σύνολο, ενώ με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές σχολίασε: «Η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στις πρόσφατες πυρκαγιές ήταν άμεση και καταλυτική, με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων, τα οποία βοήθησαν τους κατοίκους και τις δυνάμεις πυρόσβεσης, και οι οποίες παραμένουν στην περιοχή συμβάλλοντας στην αποκατάσταση και βοήθεια των πληγέντων».

Τέλος, απευθυνόμενος προς το προσωπικό, ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε εξαιρετικό το έργο που επιτελείται στην 441 ΑΒΥΠ και διαβεβαίωσε ότι η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου υλοποιεί συνεχώς πολλαπλές δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. «Ο σύγχρονος μηχανολογικός και αναλυτικός εξοπλισμός των φαρμακευτικών εργαστηρίων, σε συνδυασμό με τον υψηλό επαγγελματισμό σας και την εξειδικευμένη επιστημονική σας κατάρτιση, έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων εφάμιλλων ή και καλύτερων των ιδιωτικών φαρμακοβιομηχανιών» τόνισε.

Τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και η ειδική γραμματέας του υπουργείου, Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί