Νέα πρόκληση από τον χρυσαυγίτη Παππά στη Βουλή (Βίντεο)

Σε ένα ναζιστικό σόου με εκτόξευση απειλών επιδόθηκε ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς στη Βουλή που ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι η Μακρόνησος θα ξανανοίξει για τους βουλευτές των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.

Ο Παππάς ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και αναφέρθηκε στην τροπολογία Σταθάκη για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων κτισμάτων στη Μακρόνησο.

«Κάτω τα χέρια σας από την Μακρόνησο, μπορεί να σας χρειαστεί. Ότι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία», είπε ο Χρήστος Παππάς.

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς μίλησε για «ύβρεις προς τη Δημοκρατία και ευθεία απειλή των δημοκρατών βουλευτών», ενώ ο Γιάννης Δελλής από το ΚΚΕ είπε ότι «οι βασανιστές επιστρέφουν, οι υπόδικοι χρυσαυγίτες έχουν το θράσος να ξερνάνε όλο το μίσος τους κατά όσων αγωνίζονται για ένα μέλλον καλύτερο».

«Η απειλή κατά βουλευτών αποδοκιμάζεται από το προεδρείο, είναι αδιανόητο κάτι τέτοιο», είπε από την πλευρά του ο προεδρεύων Δημήτρης Κρεμαστινός της ΔΗΣΥ.

 

 

tvxs

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί