Στον λιμενοβραχίονα της Ραφήνας προσέκρουσε το Flyingcat 4 με 255 επιβάτες (βίντεο)

Στο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι της Ραφήνας, προσέκρουσε σήμερα το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό επιβατηγό καταμαράν FLYING CAT 4 με 215 επιβάτες. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07:30 με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο

Καλά στην υγεία τους είναι οι 215 επιβάτες του επιβατηγού καταμαράν FLYING CAT 4 που το πρωί, λόγω πιθανής βλάβης στο πηδάλιό του, προσέκρουσε στον αριστερό λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Οι περισσότεροι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε σκάφη του λιμενικού σώματος και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι, όπου με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους.

Το καταμαράν με 13 άτομα πλήρωμα αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης πριν επιχειρηθεί η ρυμούλκησή του σε ασφαλές σημείο για επισκευή.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πλωτά του λιμενικού προκειμένου να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους αποβιβάσουν στο λιμάνι της Ραφήνας, ενώ στο σημείο αναμένονται άλλα τρία σκάφη του λιμενικού

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί