Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο 47χρονος που βρέθηκε νεκρός

Στο απονενοημένο διάβημα προχώρησε ο 47χρονος άνδρας το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του στη Μητρόπολη του Δήμου Γόρτυνας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο.

Ο 47χρονος Μανώλης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα χωρίς να λαμβάνει την κατάλληλη αγωγή, αυτοπυροβολήθηκε με αεροβόλο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του.

Σύμφωνα με την αυτοψία του ιατροδικαστή ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία καθώς ο αυτόχειρας έφερε θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι και δεν πέθανε από παθολογικά αίτια όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο μεσήλικας ζούσε μόνος του και ήταν ιδιαίτερα “κλειστός” χαρακτήρας. Για τον λόγο αυτό κανείς δεν ανησύχησε, όταν διαπιστώθηκε πως είχε να δώσει σημεία ζωής δύο 24ωρα. Ωστόσο, η έντονη δυσοσμία που άρχισε να αναδύεται από το σπίτι του θορύβησε τους γείτονες που ενημέρωσαν τις αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα με τη σορό του άτυχου άνδρα να κείτεται στο πάτωμα σε κατάσταση τυμπανισμού.

apopsilive.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί