Ηράκλειο: Καταγγελία συνδικαλιστικής παράταξης αστυνομικών για δίωξη του επικεφαλής της

Ανακοίνωση-καταγγελία της Συνδικαλιστικής Παράταξης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου για συνδικαλιστική δίωξη του επικεφαλής της και εισήγηση του Γιώργου Καλλιακμάνη μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ώστε να συζητηθεί το θέμα στο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

Η Συνδικαλιστική Παράταξη Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” καταγγέλλει την παράνομη μετάθεση του επικεφαλής της, εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η. και εκλεγμένου αντιπρόσωπου σε επιτροπή της ΠΟΑΣΥ, χωρίς αίτησή του και αναίτια, καθώς δεν υφίστανται εις βάρους του πειθαρχικοί λόγοι, ενώ το συμβούλιο μεταθέσεων δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει επαρκώς τους λόγους της μετακίνησής του. Η αδυναμία αυτή καθιστά σαφές ότι πρόκειται για συνδικαλιστική δίωξη, καθώς “ορισμένοι” επιχειρούν να φιμώσουν τις καθαρές συνδικαλιστικές φωνές.
Καλούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου να εφαρμόσει το νόμο και να μην παρεκκλίνει από τις διατάξεις που προστατεύουν τα δικαιώματα του αστυνομικού προσωπικού. Καλούμε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να παρέμβει και να εμπεδώσει το αίσθημα δικαίου. Καλούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να προστατέψει τα κεκτημένα δικαιώματα, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες και να μην επιτρέψει τον αναχρονισμό και τις παλιές καταδικαστέες νοοτροπίες να επιστρέψουν.
Τέλος, καλούμε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, θεματοφύλακα των συνδικαλιστικών κεκτημένων να καταγγείλει την ενέργεια αυτή και να παρέμβει στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ακύρωση αυτής της άδικης μετακίνησης.
Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ:
παρακαλώ όπως εισέλθει προς συζήτηση στο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/07/2018 και ώρα 17:00. το ζήτημα της αναίτιας μετάθεσης(δίωξης) ,  χωρίς αίτηση του,του  μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ν. Ηρακλείου,αντιπροσώπου της ΠΟΑΣΥ και μέλους της επιτροπής οικονομικών θεμάτων της ΠΟΑΣΥ Εμμανουήλ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ .Το συνδικαλιστικό μας κίνημα δεν πρέπει να επιτρέψει να περάσει μια τέτοια δίωξη εκλεγμένου συναδέλφου μας .Σας επισυνάπτω την καταγγελία
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί