Θαυμάστε τον!- Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο που συγκρίνει τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ με τους γκεσταπίτες και τους χουντικούς! (εικόνα)

Μάλλον κάποιοι ξεπέρασαν και τα πιο ακραία… Στο Ηράκλειο πρώην δημοτικός παράγοντας, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο φαρμακοποιός Κώστας Χατζάκης, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με τους γκεσταπίτες και τους χουντικούς!

Διαβάστε και θαυμάστε τον (από όλες τις απόψεις), σε σχόλιο που έκανε χθες σε ανάρτηση φίλου του στο facebook (Manolis Mpritzolakis) …

“Πολυ συντομα ολοι αυτοι και αυτοι που τους στυριζουν θα εξαφανιστουν και κρυβονται οπως οι γκεσταμπιτες μετα την κατοχη …και οι χουντικοι μετα τη χουντα”

 

Ο άνθρωπος βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τον λαϊκίστικο, υβριστικό του λόγο, επιπέδου πολύ χαμηλού. Έτσι ξέρει, έτσι εκφράζεται. Στο παρελθόν, όταν είχε “εξουσία” και δεν περιφερόταν απλά στο facebook για να πετάει διάφορα, είχε καθυβρίσει με τον πιο αισχρό τρόπο γυναίκες δημοσιογράφους που “τόλμησαν” να κριτικάρουν τις δημοτικές του ενέργειες.

Το έκανε – με ρατσιστικό μάλιστα τρόπο- σε κοινοποιήσεις αναρτήσεων του Candia στο παρελθόν, όπως βλέπετε παρακάτω. Τότε που μιλούσε για το “παιδοβούβαλο του Κάντια”

Θα είχε κάποιο φραγμό στον θρασύ και υβριστικό του λόγο τώρα; Επιχειρήματα να περιμένουμε;

Ξέφυγε πάντως, ξέφυγε πολύ, και δεν ξέρω αν κανείς μπορεί να τον μαζέψει…

Δείτε το παλαιότερο σχόλιό του περί “παιδοβούβαλων”, προφανώς λόγω κιλών που δεν ταιριάζουν με την κορμοστασιά του…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί