Παροχή βοήθειας και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας για τους πυρόπληκτους

Ανακοίνωση εξέδωσε οΠολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας, μέσω της οποίας εκφράζει την οδύνη του για την τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική και στέλντοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

“Η σκέψη όλων μας βρίσκεται δίπλα σε όλους εκείνους που επλήγησαν και ο Σύλλογος μας σχεδιάζει ενέργειες στήριξης και αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε σε πρώτη φάση να προχωρήσει σε κατάθεση ποσού από τα ταμειακά διαθέσιμα μας στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχτει προς στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής.

Ταυτόχρονα σε συνεργασία με όλους τους φορείς της Δαμάστας (Κοινότητα, Α.Ο.Δ., Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, Ένωση Θυμάτων) αναλαμβάνεται πρωτοβουλία ώστε η συλλογή ειδών ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλα, χυμοί, νερό, είδη ατομικής υγιεινής και βρεφικές πάνες) που θα μαζευτούν στο διάστημα των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 74 Χρόνια από το Ολοκάυτωμα της Δαμάστας (08-21/08/2018) να αποσταλούν στους Πυρόπληκτους της Αττικής.

Αν κάποιος επιθυμεί στο μεσοδιάστημα έως τις επετειακές εκδηλώσεις, να στηρίξει τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης ή να δωρίσει αίμα μπορεί να απευθύνεται στην Περιφέρεια Κρήτης, στους Δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου και στα Νοσοκομεία ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970), Παπαδάκης Ανδρέας (6986704994)

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί