Ο επίγειος παράδεισος που έγινε… κόλαση – Πώς ήταν το Μάτι πριν την βιβλική καταστροφή (Βίντεο)

Το Μάτι «χάθηκε» την Δευτέρα. Έπαψε να υπάρχει. Και μαζί του πήρε περισσότερες από 80 αθώες ψυχές, που «έφυγαν» από τη φονική πυρκαγιά. Πριν, όμως, γίνει τόπος μαρτυρίου ήταν ένας επίγειος παράδεισος. Ένα μέρος που πολλοί είχαν επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζουν μόνιμα και όχι μόνο να περνούν μέρος των διακοπών τους.

Οι φλόγες δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο Μάτι. Σπίτια έγιναν στάχτες. Τεράστιες εκτάσεις πρασίνου κάηκαν. Κόποι μίας ζωής χάθηκαν. Η πτήση του drone του enikos.gr, άλλωστε, ήταν αποκαλυπτική και φανέρωνε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το μέγεθος της καταστροφής.

Πριν από το δολοφονικό πέρασμα της πυρκαγιάς, όμως, το Μάτι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας επίγειος παράδεισος. Υπέροχα νερά, γραφικές παραλίες, πράσινο. Όλοι όσοι δεν είχαν βρεθεί ποτέ στο Μάτι θα το «γνωρίσουν» μέσα από το βίντεο που έστειλε ο αναγνώστης του enikos.gr Χρήστος Ντουμάνης.

Ένα βίντεο από το drone του κ. Δουμάνη τρεις ημέρες πριν από τη βιβλική καταστροφή και δείχνει από ψηλά το Μάτι και την παραλία Αργυρά Ακτή, που έμελλε να βαφτεί από αίμα. Ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές, αν αναλογιστεί κανείς τι ακολούθησε μετά από τρεις ημέρες…

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί