Καλλιτέχνες στο πλευρό των πυρόπληκτων δωρίζουν έσοδα από συναυλίες και παραστάσεις

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν και αυτοί στο κύμα αλληλεγγύης για τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα διαθέσει τα έσοδα τριών συναυλιών που θα δώσει «ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν».

Διευκρίνισε ότι πρόκειται για τις τρεις συναυλίες που αναβλήθηκαν με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο (2/8), το Λουτράκι (17/8) και τη Χαλκίδα (30/8).

Τα έσοδα θα κατατεθούν στον επίσημο λογαριασμό του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ανοίχτηκε ειδικά για τους πληγέντες.

Παρόμοια πρωτοβουλία πήρε και το Skyros Summer Fest που θα διεξαχθεί στη Σκύρο στις 27 και 28 Ιουλίου. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννη Χαρούλης και οι Χαϊνηδες.      Όλα τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για την ανακούφιση των παθόντων. Για το σκοπό αυτό, οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματά τους αποποιήθηκαν κάθε αμοιβή τους.

Τέλος, το ίδιο θα συμβεί με την παράσταση της «Ηλέκτρας», σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, στο κηποθέατρο Παπάγου στις 29 Ιουλίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους, ενώ η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 13 ευρώ.

Ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας του στο Nammos της Μυκόνου.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι παρακολουθεί με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, γνωστοποιώντας ότι η συναυλία θα μεταφερθεί στις 27 Ιουλίου και τόνισε ότι μέρος των εσόδων, καθώς και η δική του αμοιβή θα προσφερθούν στους πληγέντες.

lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί