Φασιστική επίθεση με μαχαίρια, ρόπαλα και πυρσούς εναντίον μεταναστών (Φωτο)

Ρατσιστική επίθεση φασιστικού τάγματος εφόδου εναντίον μεταναστών έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Χώρου Στέγασης Προσφύγων City Plaza, περίπου 20 οπλισμένοι νεοναζί επιτέθηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα σε μετανάστες στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες. Τέσσερις τραυματίες, οι δύο σοβαρά νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στη 1:30. ‘Ατομα, τα οποία φορούσαν κράνη, επιτέθηκαν σε νεαρούς μετανάστες με λοστούς και πυρσούς. Ένας από τους επιτιθέμενους κρατούσε μαχαίρι. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival.gr ότι οι δράστες της επίθεσης φώναζαν «να φύγετε από εδώ, να πάτε στη χώρας σας» και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Ένας 28χρονος Αλγερινός δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι στο πόδι. Ένας 33χρονος Έλληνας που βρισκόταν στην πλατεία δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα. Ένα ακόμη άτομο τραυματίστηκε καθώς πήδηξε στο εσωτερικό του αρχαιολογικού χώρου για να γλιτώσει από τη μανία των κρανοφόρων.

thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί