Κρήτη: Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της φωτιάς – Έκλεισε πάλι η Εθνική

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της φωτιάς στον Αποκόρωνα που χτες κινδύνευσαν άνθρωποι από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαυσε τα πάντα στο διάβα της.φωτογραφίες από τη χθεσινή πυρκαγιά στο σημείο

Ο πύρινος εφιάλτης που νωρίτερα ήταν σε ύφεση και οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο, αργά το μεσημέρι της Τρίτης εκδηλώθηκαν αναζωπυρώσεις σε 3 διαφορετικά σημεία, με αποτέλεσμα να συνδράμει και πάλι το ένα -εκ των δύο- πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 19 οχήματα της πυροσβεστικής με 28 άνδρες προσωπικό και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, που προσπαθούν να μην πάρει νέες διαστάσεις η πυρκαγιά στο σημείο.

φωτογραφίες από τη χθεσινή πυρκαγιά στο σημείο

Μάλιστα για λόγους ασφαλείας, νωρίτερα διεκόπη και πάλι η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος των Βρυσών, με τα οχήματα να χρησιμοποιούν την παλιά εθνική οδό, ενώ σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα αργότερα αναμένεται να αποκατασταθεί η κανονική κίνηση στο σημείο.

Από ότι φαίνεται, δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας από το μέτωπο της φωτιάς, ενώ τα πράγματα είναι αυτή την ώρα σε πολύ καλό δρόμο προς τον πλήρη έλεγχο και κατάσβεσή της.

zarpanews.gr

Δείτε ακόμη:

Και τρίτο μέτωπο φωτιάς στην Κρήτη: Η αστυνομία εκκενώνει οικισμό (Φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί