Η πιο όμορφη ακτή της Ελλάδας και από τις πιο εντυπωσιακές της Μεσογείου είναι στην Κρήτη! (φωτο)

Ως την ομορφότερη παραλία της Ελλάδας και μια από τις πιο όμορφες ακτές της Μεσογείου, ανακηρύσσει ιταλική ιστοσελίδα την παραλία του Μπάλου στα Χανιά.

Η ιστοσελίδα Foxlife αναδεικνύει την παραλία με τα υπέροχα χρώματα ως την κορυφαία στην Ελλάδα, ενώ ακολουθούν το Κανάλι της Αγάπης (Canal d’ amour) στην Κέρκυρα, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, η παραλία Super Paradise στη Μύκονο και το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα.

“Η παραλία του Μπάλου στην Κρήτη είναι μια από τις ωραιότερες ακτές της Μεσογείου και την επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν το εκπληκτικό θέαμα που προσφέρει η φύση σε αυτή τη γωνιά του παραδείσου”, γράφει το Foxlife.

“Αυτή η παραλία είναι κατασκευασμένη από λευκή άμμο αναμειγμένη με κοχύλια και κοράλλια και η θάλασσα είναι πολύ ήρεμη και ζεστή, ιδανική και για τα παιδιά.

Η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου είναι μια προστατευόμενη περιοχή, όπου γεράκια και κορμοράνοι κάνουν τις φωλιές τους και, αν είστε πολύ τυχεροί, μπορείτε να έχετε στενές επαφές με τις φώκιες ή θαλάσσιες χελώνες Caretta caretta.

Εάν δεν σας αρέσουν οι παραλίες που είναι πολύ γεμάτες, η συμβουλή είναι να φτάσετε στο Μπάλο νωρίς το πρωί, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε για λίγες ώρες αυτή την παραλία σε απόλυτη γαλήνη”.

Spiaggia di Balos, Creta

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί