Εθνική πόλο: Ήττα από την Κροατία και όλα για όλα με τη Γερμανία

Με νίκη ή ισοπαλία θα ήταν απευθείας στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία!

Η γαλανόλευκη δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης (όπως στα πρώτα δύο παιχνίδια της στο τουρνουά όπου είχε κάνει εμφατικά το 2×2), είχε απέναντί της… κοτζάμ παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάπως έτσι ηττήθηκε εύκολα 11-7.

Αυτό σημαίνει πως τερμάτισε δεύτερη στον τρίτο όμιλο και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, με το νικητή να περνάει στην οκτάδα του θεσμού και τον ηττημένο να γυρίζει… σπίτι.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν άσχημα στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην πετύχουν κανένα γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο. Αν και στη συνέχεια πήραν… μπροστά στη μία άκρη του αγωνιστικού χώρου, εντούτοις στην άμυνα δεν βρήκαν τρόπο να σταματήσουν τους Κροάτες, οι οποίοι διατηρούσαν μόνιμα… μαξιλαράκι ασφαλείας (6-3). Οι αντίπαλοί μας παρέμειναν αφεντικό της αναμέτρησης και ξέφυγαν μέχρι και με 11-5, σκορ που αποτύπωνε πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στην πισίνα. Το μόνο που κατάφερε η Ελλάδα ήταν να σκοράρει δις στα… χασομέρια και να μετριάσει τις εντυπώσεις από μία… χλωμή εμφάνιση που δεν κόστισε… 100%.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-4, 3-1, 1-2

Κροατία: Γκαρσία 4, Βουκίσεβιτς 3, Γιόκοβιτς, Σέτκα, Μακάν, Λόντσαρ.

Ελλάδα: Δερβίσης 2, Γούνας 2, Γενηδουνιάς 2, Καπότσης 1

sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί