Aστυνομικοί μπέρδεψαν τον ήχο της εξάτμισης αυτοκινήτου με ριπές από καλάσνικοφ (Βίντεο)

Ξεκαρδιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όταν έντρομοι αστυνομικοί νόμιζαν πως άκουσαν ριπές από καλάσνικοφ, που προέρχονταν από συνεργείο αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις πάνοπλων αστυνομικών, οι οποίοι με προτεταμένα τα όπλα άρχισαν να «ανακρίνουν» τον ιδιοκτήτη του συνεργείου.

Στις επίμονες ερωτήσεις των οργάνων της τάξης, ο μεξικανικής καταγωγής μηχανικός ισχυρίστηκε πως οι ήχοι δεν προέρχονταν από κάποιο όπλο αλλά από την εξάτμιση ενός Honda, το οποίο δοκίμαζε εντός του χώρου.

Οι δικαιολογίες, όμως, του άντρα, δεν στάθηκαν αρκετές ώστε να πειστούν οι καχύποπτοι αστυνομικοί, οι οποίοι σε αρκετά κοροϊδευτικό ύφος ζήτησαν από τον Ενρίκε Μεντόζα να το ξανακάνει, αποκαλώντας τον ταυτόχρονα ψεύτη.

Ο Μεντόζα ακολούθησε τις υποδείξεις των αντρών της αστυνομίας ξαναμπήκε στο συνεργείο, έβαλε μπροστά το όχημα και άρχισε να «πυροβολεί» κατά ριπάς με την εξάτμιση του οχήματος, αποδεικνύοντας την βάση των ισχυρισμών του, με τους αστυνομικούς να μη μπορούν να πιστέψουν την γκάφα ολκής στην οποία είχαν υποπέσει και να αποχωρούν άπραγοι.

gazzetta plus

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί