Στο λόγο της τιμής του, θα κάνει και ΒΟΑΚ (που δεν έκαναν μισό αιώνα ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- Μητσοτακέικο)!

«Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση ότι ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, από την Σητεία μέχρι την Κίσσαμο, θα ολοκληρωθεί. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένα νησί του μεγέθους της Κρήτης και της οικονομικής σημασίας της Κρήτης, στερείται σήμερα μια βασική υποδομή την οποία διαθέτουν όλες οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Με την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών έργων, των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, έχει εκσυγχρονιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων της  ηπειρωτικής Ελλάδας. Υπάρχει μια μεγάλη μαύρη τρύπα στη χώρα και αυτή είναι ο ΒΟΑΚ. Ο ΒΟΑΚ, λοιπόν, είναι το πρώτο -το τονίζω- έργο πανελλήνιας εμβέλειας και είναι έργο προτεραιότητας για την επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.».

Την αναφορά αυτή θα μπορούσε να την κάνει ένας άνθρωπος που το κόμμα του ή το σόι του δεν έχει κυβερνήσει τη χώρα. Τώρα, αν αυτή τη δήλωση την ακούσετε από τα χείλη του Κυριάκου Μητσοτάκη, πώς θα την πιστέψετε; Το κόμμα του κι η οικογένειά του κυβερνούσαν μαζί με το ΠΑΣΟΚ μισό αιώνα και δεν έκαναν το παραμικρό.

Κι όμως αυτό δήλωσε στη Σητεία, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νομό Λασιθίου.

Τώρα που δρομολογήθηκαν διαδικασίες, βγαίνουν οι πρώτοι διαγωνισμοί για τον ΒΟΑΚ, ο κ. Μητσοτάκης θέλει να τον πιστέψουν οι Κρητικοί ότι θα κάνει ΒΟΑΚ!

Εγγύηση; Η… προσωπική του δέσμευση!

Ο λόγος του, δηλαδή…

 

Δείτε επίσης

Γκάφα ολκής από τη ΝΔ στην Κρήτη: Όταν είσαι ένας Μητσοτάκης μπορεί και να… αυτοανακηρυχτείς επίτιμος δημότης! (εικόνες)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί