Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του φαντάρου που έχει εξαφανιστεί: Δύο υπόπτους αναζητούν οι αρχές

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Τάκη Κολλιαδέλη ο οποίος χάθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού με πλοίο. Κατάφερε να ξεφύγει όταν το πλοίο έφτασε στον Πειραιά; Τον απειλούσαν και κρύφτηκε; Μπαίνει στο τραπέζι και το σενάριο της απαγωγής;

Σύμφωνα με το Star, ο 23χρονος φαντάρος είχε αποκαλύψει στους δικούς του ότι φοβάται, ότι ίσως να του την έχουν στημένη στον Πειραιά.

Τα λόγια του αυτά ενισχύουν το ενδεχόμενο κάποιοι να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

Το ερώτημα είναι το «γιατί». Οι αρχές αναζητούν την απάντηση και φαίνεται πως έχουν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους.

«Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι.Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

Οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και σύμφωνα με τις καταθέσεις θεωρούν ότι η άκρη του νήματος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε.

Με το ένα από τα δύο πρόσωπα φαίνεται να γνωρίστηκε στον στρατό. Στο χώρο δηλαδή που ήθελε να αφήσει πίσω του ζητώντας απεγνωσμένα αναβολή για «προσωπικούς λόγους» .

Όσο ο χρόνος περνά τα νέα στοιχεία διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν φίλο του Τάκη, να έχει εξαφανιστεί λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι αρχές τον ψάχνουν», δήλωσε στο Star ο Κώστας Κολλιαδέλης, πατέρας του νεαρού φαντάρου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και πλέον στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει να σκαλίζουν τις τελευταίες επαφές του φαντάρου στη Χαλκίδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί