Ένταση στην δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 32χρονη λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί (Βίντεο)

Στην κακή ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν λίγο πριν από τη δολοφονία της η 33χρονη εφοριακός αναφέρθηκαν οι συνάδελφοί της καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και τις μέρες πριν από τη δολοφονία της της είπα να πάει σε έναν ειδικό», κατέθεσε συνάδελφος της άτυχης κοπέλας και συμπλήρωσε:

«Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στον φίλο της που είχε φύγει από τη ζωή: “Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμά μου”».

Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι η Δώρα είχε καταρρεύσει μετά τον θάνατο του φίλου της και τον χωρισμό της, ωστόσο κανείς δεν συνέδεσε την κακή ψυχολογική της κατάσταση με τις υποθέσεις που χειριζόταν στην εφορία.

«Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν, θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊστάμενό της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα», υποστήριξε συνάδελφός της.

Προσερχόμενος στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, ο οποίος για πρώτη φορά σήμερα φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, δέχτηκε και πάλι την επίθεση του πατέρα του θύματος.

«Θα σε σκοτώσω, αφήστε με να τον σκοτώσω», έλεγε στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο συνήγορος του 58χρονου κατήγγειλε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση κινδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα, γι’ αυτό και σήμερα συνοδευόταν από αστυνομικό.

«Κινδύνευσα και έφυγα από την πίσω πόρτα» είπε στους δικαστές και επανέφερε το αίτημά του να εξεταστεί ο γενετιστής που, σε αντίθεση με τα εργαστήρια της αστυνομίας, εντοπίζει και τρίτο άτομο στον τόπο του εγκλήματος στο Β’ Νεκροταφείο.

«Το μόνο που συνδέει τον κατηγορούμενο με τη δολοφονία είναι μια χαρτοπετσέτα με αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος

Ωστόσο, η εισαγγελέας εξέφρασε τη θέση πως σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν κρίνει σκόπιμο να καταθέσει ο συγκεκριμένος μάρτυρας και η πρόεδρος σχολίασε ότι το δικαστήριο συνεκτιμά όλα τα στοιχεία.

Εφημερίδα των Συντακτών, βίντεο: ΣΚΑΙ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί