Δήμος Μαλεβιζίου: Στην “επέτειο” της αποστασίας, τιμά τον Κων. Μητσοτάκη για τη… “συμβολή του στην εδραίωση της Δημοκρατίας”!

Χθες συμπληρώθηκαν 53 χρόνια από την αποστασία του 1965, στην οποία οποία πρωταγωνίστησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, και άνοιξε το δρόμο στη χούντα. Σήμερα, μια μέρα αργότερα, ο δήμος Μαλεβιζίου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη θα τον τιμήσει σε σχέση με… “τους αγώνες του για την εδραίωση της Δημοκρατίας” και “την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος”!

Αν δεν είναι καμιά φάρσα από τη δημοτική αρχή για να “παίξει” με τις ημερομηνίες και τους συμβολισμούς, είχαν κακή έμπνευση. Εντάξει, πήραν τη γραμμή από το μητσοτακέικο, δίνουν δρόμο στο όνομά του, αλλά δε χρειάζονται και προκλήσεις στην ίδια την ιστορία, δε νομίζουν εκεί στο δήμο Μαλεβιζίου;

“Πρόκειται για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου τον Ιούνιο του 2017, μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Κρητικό πρώην Πρωθυπουργό Κων/νο Μητσοτάκη, που θα υπενθυμίζει τους αγώνες του για την εδραίωση της Δημοκρατίας στον τόπο μας, την προσωπική συμβολή του στην αναβάθμιση του Κοινοβουλευτισμού και τις διαρκείς προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος”, αναφέρει πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του δήμου.

 

Δείτε επίσης

Την Πέμπτη η τελετή ονοματοδοσίας της οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στην Αμμουδάρα

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί