Πολιτική δραστηριότητα της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει προς τιμήν των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ και στα πλαίσια της πολιτικής της δραστηριότητας το επόμενο διάστημα μία σειρά εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

  • Πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Το Δικαίωμα του αυτοαπασχολούμενου στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο», τη Δευτέρα 16 Ιούλη στις 7:00μμ, στην αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Ηρακλείου στον Μασταμπά. Ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος της ΚΕ για του ΕΒΕ.
  • Πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον κλάδο της υγείας-πρόνοιας. Οι θέσεις του ΚΚΕ.», τη Τετάρτη 18 Ιούλη στις 7:00μμ, στην αίθουσα του ιατρικού συλλόγου. Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος της ΚΕ για την Υγεία-πρόνοια.
  • Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση την Πέμπτη 19 Ιούλη, 8μμ, στην Δημοτική αίθουσα Τυμπακίου με θέμα: «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι εξελίξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Ορφανό Στέλιο μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.
  • Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση την Πέμπτη 19 Ιούλη, 7μμ, στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, με θέμα: «Το βιομηχανικό προλεταριάτο, πρωτοπορία στον αγώνα της εργατικής τάξης, για την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.» και ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί