Κρήτη: Πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας – Με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι ο Διευθυντής (Φωτο)

Μία φραγμένη αποχέτευση ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν τα κτήρια ιατρικών υπηρεσιών του ΙΚΑ (νυν Κέντρο Υγείας Χανίων), στη λεωφόρο Σούδας, το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Διευθυντή, ελλείψει προσωπικού, να παίρνει την κατάσταση στα… χέρια του.

Το πρόβλημα το ανακάλυψε ο οφθαλμίατρος του ΙΚΑ φεύγοντας από το κτήριο στις 16.30, ο οποίος και ειδοποίησε το Διευθυντή του  Κέντρου Υγείας Χανίων, κ. Σωτήρη Δρούτσο.

Ο κ. Δρούτσος, επέστρεψε εσπευσμένα στο… πλημμυρισμένο κτήριο και με τη βοήθεια ενός συντηρητή του κτηρίου διοικητικών υπηρεσιών, προσπάθησαν να συμμαζέψουν τα… ασυμμάζευτα.

Όπως αναφέρει στο kriti24.gr ο κ. Δρούτσος, «το πρόβλημα προκύπτει από την σχεδόν παντελή έλλειψη συντήρησης του κτηρίου, από το 2010 και μετά. Εάν δεν έπαιρνε κανένας χαμπάρι τι είχε γίνει, η εικόνα το πρωί της Δευτέρας, θα ήταν εικόνα καταστροφής. Δυστυχώς, αν δεν μας στείλουν σύντομα κάποιο συντηρητή, τότε τα προβλήματα που θα προκύψουν στο μέλλον, θα είναι τεράστια…» υπογράμμισε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Χανίων.

kriti24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί