Έκαναν χλιδάτες διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη με πλαστά χρήματα

Έκαναν χλιδάτες διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη. Σύχναζαν στα πιο ακριβά εστατόρια και μπαρ. Δυο νεαρές Ελληνίδες, μία 21χρονη και μία 28χρονη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων έπειτα από πληροφορίες που υπήρχαν για την δράση κυκλώματος παραχαρακτών.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν μια 28χρονη Ελληνίδα, η οποία έκανε διακοπές διαρκείας στην Σαντορίνη. Με τρόπο άγνωστο μέχρι στιγμής, είχαν φθάσει στα χέρια της 138 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση την 28χρονη. Έτσι, στις 2 Ιουλίου, είδαν την 28χρονη Ελληνίδα να πηγαίνει σε εταιρεία ταχυμεταφορών, προκειμένου να ταχυδρομήσει ένα πακέτο. Όπως διαπιστώθηκε, το πακέτο το έστελνε σε μια φίλη της 21 ετών, η οποία έκανε επίσης παρατεταμένες διακοπές στη Μύκονο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε άλλο κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο και έφθασε στην Μύκονο, και έθεσε σε παρακολούθηση το γραφείο ταχυμεταφορών της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος θα παραλάβει το δέμα.

Έτσι, όταν εμφανίστηκε η 21χρονη και παρέλαβε το πακέτο, την συνέλαβαν, όπως συνελήφθη και η 28χρονη στη Σαντορίνη.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, οι δυο νεαρές κοπέλες είπαν στις καταθέσεις τους πως ήθελαν να κάνουν πολυτελείς διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη, χωρίς όμως να διαθέτουν την οικονομική άνεση και έτσι κατέληξαν στα πλαστά χαρτονομίσματα. Δεν αποκάλυψαν, ωστόσο, όπως αναφέρει το patrastimes, τους ανθρώπους που τους τα προμήθευσαν για να τα διακινήσουν στα δυο κοσμοπολίτικα νησιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί