Πήγε να κάνει τα χαρτιά της για προκήρυξη σε δήμο της Κρήτης και της ζήτησαν τα ρέστα!

Από σκληρά… ψυχολογικά τεστ φαίνεται πως πρέπει να περάσει κανείς για να απασχοληθεί -έστω και προσωρινά- στον Δήμο Χανίων…

Ο λόγος για την πρόσληψη επτά ατόμων κλάδου ΔΕ Διοικητικού με σύμβαση εργασίας δύο μηνών τετράωρης απασχόλησης για την αντιμετώπιση εποχικών αναγκών του Τμήματος Τουρισμού! Μια προκήρυξη που αν και “ανέβηκε” στη Διαύγεια, έπειτα εξαφανίστηκε από “προσώπου γης και διαδικτύου και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων ενώ η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών είναι μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Όσο για τους ενδιαφερόμενους που πρόλαβε να την “πάρει κάπου το μάτι τους” πριν εξαφανιστεί… Αυτοί είχαν να αντιμετωπίσουν από την απροθυμία των υπηρεσιών για περισσότερες πληροφορίες μέχρι την ειρωνική διάθεση υπαλλήλου που σε επίμονες ερωτήσεις για τα κριτήρια επιλογής, σχολίασε σε άνεργο πολίτη ότι η θέση απαιτεί ορθοστασία στον ήλιο, οπότε… ας το αφήσει καλύτερα!

Το “κερασάκι στην τούρτα”; Όταν ρώτησαν ενδιαφερόμενο άτομο πού έμαθε για την συγκεκριμένη προκήρυξη.

Είναι γνωστό πως για τους “διμηνίτες” οι διαδικασίες γίνονται… fast track χωρίς πίνακες κατάταξης και συγκεκριμένη μοριοδότηση, ώστε να μην υπάρχουν ενστάσεις που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν τις προσλήψεις.

Σε μια εποχή όμως τέτοιας δυσχέρειας, ας κρατάμε τουλάχιστον τα προσχήματα.

Ντροπή.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί