Άνδρας σκόρπισε τον τρόμο στον ΒΟΑΚ – Περπατούσε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου! (Βίντεο & φωτο)

Η εικόνα θα μπορούσε είναι βγαλμένη από ταινία. Κι όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή και δεν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Ο ΒΟΑΚ άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνει πως… προσφέρεται για σενάρια αλλά και για απίστευτα περιστατικά, που σε πολλές περιπτώσεις, δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους.

Λίγο η ζέστη, λίγο κάτι άλλο, το άτομο που βλέπετε στο σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, διέσχιζε μέρα μεσημέρι το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο τμήμα Γαλατάς – Βαμβακόπουλο, καταμεσής του δρόμου πεζός…!

Όπως παρατηρείτε, το εν λόγω άτομο, που πιθανότατα ν’ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν μια κινούμενη βόμβα, για τους διερχόμενους οδηγούς. Δεν αντιλαμβανόταν ούτε στο ελάχιστο, τον κίνδυνο στον οποίον βρισκόταν ο ίδιος ούτε προφανώς και το μέγεθος του κινδύνου που εγκυμονούσε η ανεξέλεγκτη παρουσία του, για τους διερχόμενους οδηγούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το ίδιο άτομο, που φέρεται να κυκλοφορεί, με αντίστοιχα επικίνδυνο τρόπο και σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων, μη έχοντας προφανώς συναίσθηση του τι κάνει…

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί