Αλεξιάδης: Δεν θα μπούμε στη λογική του ανατολίτικου παζαριού για τους δύο στρατιωτικούς (Βίντεο)

«132 μέρες κλείνουν ο Άγγελος και ο Δημήτρης στις τουρκικές φυλακές και είναι ένα πολύ κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα” τόνισε ο συντονιστής οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης

“Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε στη λογική του ανατολίτικου παζαριού ή της λογικής της ανταλλαγής φυλακισμένων για να ικανοποιήσουμε αυτό που ζητάει η άλλη πλευρά» πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι «πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις των δύο Ελλήνων και των 8, απαράδεκτο η Τουρκία να εκβιάζει».

“Πρέπει να έχουμε σχέσεις φιλίας και γειτονίας αλλά δεν είναι μόνο το θέμα των δύο φυλακισμένων Ελλήνων αξιωματικών είναι και το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Δεν είναι δυνατόν να ανοίγουν διαρκώς θέματα Λωζάνης υπογράμμισε μιλώντας και για τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Δημοσχάκη που ευθέως αμφισβήτησε την συνθήκη αναπαράγοντας την επιχειρηματολογία Ερντογάν.

Επιπλέον έντονη κριτική άσκησε στην βουλεύτρια της Ν.Δ. Ν. Μπακογιάννη ρωτώντας: “Δεν ξέρω πόσο πατριωτικό είναι να πηγαίνουν ορισμένοι πολιτικοί, σε φιέστες, είτε πολιτικοί να υιοθετούν αυτά που λέει ο κ. Ερντογάν και όχι ο Πρωθυπουργός της χώρας. Επιπλέον μιλώντας για την κ. Μπακογιάννη, ο κ. Αλεξιάδης χρέωσε προσωπικές βλέψεις, πάνω σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Κατ. Μπρ.

avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί