Ηράκλειο: Δείτε τους προσωρινούς πίνακες εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στα ΚΕΠΑ

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς σχετικά με Προσωρινούς Πίνακες Εγγραφών και Επανεγγραφών Βρεφών και Νηπίων στα ΚΕΠΑ του Δήμου Ηρακλείου.

ΠροσοχήΜόνο όσοι αναγράφονται με πράσινο χρώμα θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό φάκελο δικαιολογητικών.

Ο φάκελος δικαιολογητικών θα πρέπει να περιέχει την αίτηση εκτυπωμένη από το ηλεκτρονικό σύστημα και τα δικαιολογητικά που την συνοδεύουν θα πρέπει να αποδεικνύουν την μοριοδότηση της αίτησης, δηλαδή ότι έχει δηλωθεί στην αίτηση θα πρέπει να αποδεικνύεται.

Η αίτηση μπορεί να εκτυπωθεί κάνοντας σύνδεση στο ηλεκτρονικό σύστημα και ο κωδικός αίτησης αναγράφεται επίσης εκεί.

Στο πεδίο “Στοιχεία Δεύτερου Γονέα” που εμφανίζεται κατά την εκτύπωση της αίτησης, τα στοιχεία συμπληρώνονται δια χειρός.

Αποστολή Φακέλου Δικαιολογητικών:

Στον φάκελο με τα δικαιολογητικά θα πρέπει εκτός των άλλων να αναγράφεται ο Παιδικός Σταθμός για τον οποίο γίνεται η κατάθεση και να αποσταλεί ταχυδρομικώς στην διεύθυνση:

ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Μάρκου Παπαδόπουλου 4 – Χανιώπορτα

Τ.Κ. 71202

Προθεσμία αποστολής φακέλου δικαιολογητικών:

Μέχρι και το Σάββατο 14/07/2018 και ώρα 24:00.

 

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερτερούν της δυναμικότητας του Παιδικού Σταθμού σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα γίνεται μοριοδότηση με βάση το κριτήριο: Εισόδημα ανα Παιδί. Εάν παρατηρηθεί ισοβαθμία ξανά, θα διενεργείται κλήρωση ενώπιων των ισοβαθμούντων γονέων.

 

Σημείωση:

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ στις 29/07/2018, όσοι επιλεχθούν να φοιτήσουν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ θα διαγράφονται απο τους καταλόγους του Δήμου.

Δείτε τον πίνακα για τα βρέφη ΕΔΩ

Δείτε τον πίνακα για τα νήπια ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί