Ελλάδα: Σοκ από την αυτοκτονία 14χρονου!- Άλλες 3 αυτοχειρίες σε λίγες ώρες

Τέλος στη ζωή του έβαλε 14χρονος στην περιοχή της Αργυρούπολης. Τον βρήκαν κρεμασμένο μέσα στο σπίτι οι άνθρωποι της οικογένειας του.

Το άψυχο σώμα του παιδιού αντίκρισαν στο δωμάτιο του οι γονείς του. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για bulling που δεχόταν στο σχολείο ο 14χρονος.

Λαμία: Κρεμάστηκε μέσα στο φορτηγό

Τραγικό τέλος για 40χρονο πατέρα ενός μικρού παιδιού που κρεμάστηκε σε καρότσα φορτηγού. Η αυτοκτονία αποκαλύφθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι κοντά στη συμβολή των οδών Ταϋγέτου και Γιαννιτσιώτη, στη Λαμία.

Εκεί ήταν παρκαρισμένο ένα φορτηγό που ανήκει σε παρακείμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο φρούτων. Ο ένας από τους ιδιοκτήτες περνώντας από το σημείο είδε τον μουσαμά από το πίσω μέρος του φορτηγού να έχει ανοιχτεί και πλησίασε να δει τι συμβαίνει.

Τότε αντίκρισε τον 40χρονο άνδρα κρεμασμένο μέσα στην καρότσα, από έναν ιμάντα που είχε κρεμάσει στην οροφή του φορτηγού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για έναν 40χρονο Γεωργιανής υπηκοότητας που διέμενε στη Λαμία με την οικογένειά του. Ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Ο αυτόχειρας έκανε περιστασιακά κάποια μεροκάματα ξεφορτώνοντας φρούτα στη λαχαναγορά της Λαμίας.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Τρίτωσε το κακό

Ο απαγχονισμός του παιδιού και του 4Οχρονου είναι ο τρίτος σήμερα ο καθώς προηγήθηκε η περίπτωση 36χρονης μητέρας τριών ανήλικων παιδιών στα Νιφορέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Χθες με τον ίδιο τρόπο αυτοκτόνησε και 61χρονος ιερέα στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.

Δείτε:

Σοκ με δυο αυτοκτονίες: Απαγχονίστηκαν ιερέας και μητέρα 3 παιδιών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί