Ελλάδα: Μεθυσμένος τουρίστας χτύπησε γιατρό και προσπάθησε να διαφύγει με… ασθενοφόρο

Τελειωμό δεν έχουν τα απαράδεκτα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σε άκρως τουριστικά νησιά της χώρας, όπως η Ζάκυνθος, με αρνητικούς πρωταγωνιστές μεθυσμένους τουρίστες.

Τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε στο όμορφο νησί των Επτανήσων, αφορούσε σε Βρετανό τουρίστα, ο οποίος προσπάθησε ακόμα και να κλέψει ασθενοφόρο!

Ο άνδρας, σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε υλικές ζημιές στα Επείγοντα, κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζομένους και στη συνέχεια αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο, στο οποίο προκάλεσε αρκετές ζημιές.

Τελικά, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και ο μοναδικός υπάλληλος ιδιωτικής ασφάλειας τον ακινητοποίησαν με δυσκολία και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία, αφού πρώτα όμως είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη γιατρό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerazante.

Σε άλλο, παρόμοιο περιστατικό, τουρίστας, επίσης Βρετανός, διακομίστηκε από την αστυνομία στο νοσοκομείο, σε κατάσταση μέθης. Όταν αποχώρησε η αστυνομία, άρχισε να απειλεί γιατρούς και εργαζομένους, χτύπησε τραυματιοφορέα, προσπάθησε να προβεί σε βανδαλισμούς, ενώ χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα! Τελικά, τον συνέλαβε η αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί