Η 7χρονη Ελευθερία από το Ηράκλειο συνεχίζει να δίνει ζωή με το θάνατό της

Η γενναία πράξη των γονιών της 7χρονης Ελευθερίας, που χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Καστέλλι Μεσαράς, ήδη έχει σώσει μια 7χρονη στην Ιταλία, ενώ συνεχίζει να δίνει ζωή.

Δείτε: Ηράκλειο: Πέθανε 7χρονη θύμα τροχαίου- Οι συγγενείς της χαρίζουν τα όργανα της

 Ηράκλειο: Πώς με το θάνατό της η 7χρονη Ελευθερία έσωσε μια συνομήλική της στην Ιταλία!

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η 7χρονη έδωσε ζωή συνολικά σε τέσσερα παιδιά με τον θάνατό της.

Οι νεφροί μεταμοσχεύθηκαν σε ένα αγοράκι 13 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών από τη Γένοβα, ενώ η καρδιά της χτυπά ξανά, σε ένα αγοράκι 3 ετών από την Ουγγαρία.

Ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, κ. Μπριασσούλης και η γιατρός που συντόνισε την όλη διαδικασία κ. Ταβλαδάκη, ευχαρίστησαν προσωπικά τους γονείς της Ελευθερίας «για το ήθος, την αξιοπρέπεια και το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν στην πιο μεγάλη δοκιμασία της ζωής τους. Πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της «πριγκίπισσάς» τους για να δώσουν ζωή σε άλλα παιδιά και στα μάτια τους είδα την ανακούφιση όταν όλα πήγαν καλά» .

«Μέσα από αυτό τον άδικο θάνατο, οι γονείς της Ελευθερίας ανέδειξαν για ακόμα μια φορά το μεγαλείο της Δωρεάς Οργάνων, δίνοντας μια νέα ζωή σε 4 άλλα παιδιά. Η πράξη τους ας αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΟΜ, καθηγητής Ανδρέας Καραμπίνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί