Παρέμβαση εισαγγελέα για το τροχαίο στο Φόδελε

Έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, σύμφωνα με την οποία κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών ο 26χρονος που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη για το τροχαίο δυστύχημα στο ύψος του Φόδελε, το οποίο στοίχησε την ζωή στον Κώστα και την Φωτεινή, το ζευγάρι από τα Χανιά.

Πριν από μερικές μέρες το Δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών του αδικοχαμένου ζευγαριού, ενώ από την άλλη μεριά ο Εισαγγελέας πρότεινε, να επανεξεταστούν όλα τα στοιχεία και να ξεκινήσει από την αρχή η δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η μοιραία μέρα, Δευτέρα 27 Οκτώβρη 2014, ήταν εκείνη που στοίχησε την ζωή από το ζευγάρι των Χανιωτών , στο ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε.

Ο εικονολήπτης Κώστας και η σύζυγος του Φωτεινή μαζί με την 12χρονη κόρη τους πήγαιναν με το αυτοκίνητο τους προς το Ηράκλειο όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με άλλο επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, στο ύψος του Φόδελε.

Ο Κώστας και η Φωτεινή βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ η 12χρονη κόρη τους διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Νέα Τηλεόραση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί