Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου – Φοβόταν ότι κάποιος τον παρακολουθούσε – Συνταρακτικές αποκαλύψεις

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μία από τις πολλές κάμερες του πλοίου στο οποίο επέβαινε, έδειξε πως στις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου, ο Τάκης Κολλιαδέλης, βρισκόταν εντός του «Νήσος Ρόδος».

Μία ώρα αργότερα το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά και οι έρευνες του Λιμενικού που χειρίζεται την υπόθεση, επικεντρώθηκαν από θαλάσσης, στην περιοχή του Σαρωνικού.

Πλέον εξετάζεται και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες του λιμανιού , ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση υλικού από όλες τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου. Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να βγήκε μόνος του από το πλοίο, ή να κρύφτηκε σε κάποιο όχημα και να απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο νεαρός είχε εκμυστηρευτεί στην κοπέλα του και σε φίλο του, φοβόταν ποιος κάποιος τον παρακολουθούσε για να του κάνει κακό.

Οι συγγενείς και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος απευθύνουν έκκληση σε όποιον τον είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το «Τούνελ» ή με τις Αρχές.

Ο Τάκης χάθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς. Ο φίλος του με τον οποίο ταξίδευαν μαζί τον είδε για τελευταία φορά στις δύο τα ξημερώματα. Ο αγνοούμενος ένα τέταρτο αργότερα, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του και στη συνέχεια το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Αρχικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του Τάκη πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά της Τήνου, καθώς οι Αρχές υπολόγισαν από το τελευταίο στίγμα του κινητού του, το σημείο που βρισκόταν εκείνη την ώρα το «Νήσος Ρόδος».

anikolouli.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί